Utolsó módosítás ideje: 2020.04.20.


Amióta kitört Magyarországon a koronavírus járvány, a bikepATIka mobil bringaszerviz is nagyobb elővigyázatossággal látja el a szervizelési munkákat. MI ÍGY VIGYÁZUNK RÁD ÉS CSALÁDODRA.

Az alábbi óvintézkedéseket vezettük be


1. Saját szervizautóban, maszkban és gumikesztyűben dolgozunk, ezzel védünk téged az esetleges fertőzéstől.

2. Tartjuk az előírt 1,5 méteres távolságot.

3. A kerékpárodat szervizelés után fertőtlenítve adjuk át.

4. A szervizautóba jelenleg ügyfél nem léphet be, az autót belülről gyakran fertőtlenítjük.

5. Fizethetsz átutalással is.

6. Neked csak annyi a dolgod, hogy kitolod a bringát a ház elé, letámasztod, mi pedig onnan fogjuk elvenni.

A mobil bringaszerviz további előnyei:

1) Nem kell 2 kört futnod a bringád szervizbe történő elszállításakor: egyszer oda, és egyszer vissza. Házhoz megyünk és saját szervizautóban szereljük meg kerékpárodat.

2) Egyáltalán nem leszel koszos, sem te, sem az autód, és még a kerékpárodat is tisztán kapod vissza.

3) Időt spórolok neked, ugyanis már aznap a kerékpárodra pattanhatsz, és kicsit elszabadulhatsz a karantén nyomasztó érzésétől.


Te is igénybe vennéd a bikepATIka mobil bringaszerviz kényelmes és biztonságos szolgáltatását? KLIKK IDE, nézd meg a csomagárainkat.

A március 27-én életbe lépett kormányrendelet többek között kimondja, hogy a feltétlenül szükséges kijárásokon kívül – vásárlás, munka – az egyéni sport és mozgás megengedett a lakosság számára. Ez pontosan így hangzik:

A Kormány 71/2020. (III. 27.) Korm. rendelete a kijárási korlátozásról
5. §  Egyéni szabadidős sporttevékenység, szabadidős célú gyalogos közlekedés külterületen, valamint a  települések belterületén – lehetőség szerint a  zöldterületeken – egyedül vagy ugyanazon háztartásban élőkkel közösen folytatható azzal, hogy másoktól legalább 1,5 méter távolságot kell tartani.

Ha kiváncsi vagy az egész rendeletre, teljes egészében itt tudod elolvasni.

Nagyon nehéz helyzet ez mindannyiunknak, de ha ésszerűen kezeljük, figyelve a magunk és mások egészségére, rájövünk, hogy sportolni, mozogni így is lehetséges. Viszont kifejezetten csak egyénileg és a velünk egy háztartásban lévőkkel. Futni, kerékpározni, edzeni, sétálni a parkban, és természetesen mindenki mástól tartva az előírt távolságot.

Ugyan a kormányrendelet biztosítja a sportolási lehetőséget, a kerékpárok szervizelésének megoldása viszont újabb fertőzési lehetőségeket rejthet magában. A két út alatt, amíg a kerékpárodat a szervizbe elviszed, majd onnan elhozod, több szociális érintkezés is megvalósulhat, ami újfent nem kedvez a mostani helyzetnek, a járvány terjedésének.

Ha csökkenteni szeretnéd a fertőzés lehetőségeit, a bikepATIka mobil bringaszerviz szolgáltatása most teljesen időszerű. A mobil bringaszerviz szolgáltatást itt tudod megrendelni és egyben időpontot foglalni.

Tarts távolságot, de mozogj! A bikepATIka vigyáz Rád.

Nézd meg ingyenes anyagainkat is!

ITT tudod letölteni 

Mentsd le a gépedre, hogy amikor szükséged van rá, kéznél legyen!

You have Successfully Subscribed!