Mit nyújt a mobil kerékpárszerviz?

A mozgó szerviz használati eszközeink javításának egy olyan formája, amikor valójában fel tudnánk keresni egy szervizt, de mégsem tesszük. Nincs időnk vagy lehetőségünk, de kényelmi és egyéb szempontok is dominálhatnak.

Isten hozott a 21. században

… Online világ, kütyük tömkelege, számos stresszforrás…
Az időnk valahogy mindig kevesebb, így tényleg jól jön, hogy egyre több a házhoz rendelhető szolgáltatás. Időt spórol és extra kényelmet biztosít.

Néhány éve már köztünk vannak a mobil gumiszervizek, autószervizek, és 2018 óta a bikepATIka mobil bringaszerviz is. Velük együtt a kényelem, az időspórolás és a tisztaság. Sürgős esetekben nagyon jól jöhet a mobil gumis vagy egy autószerviz, és a mobil bringaszerviz is sok időt spórol.

Mit nyújt neked a bikepatika?

extra KÉNYELMET

Amíg te otthon vagy és a saját tevékenységeddel foglalkozol, esetleg home office-ban dolgozol, elkészül a kerékpárod.

plusz IDŐT

A bringádat nem neked kell elszállítani a kerékpárszervizbe, majd elhoznod onnan. Talán tapasztaltad már, hogy a kettő között akár hetek is eltelhetnek a szezonban. Nincs több felesleges, idegőrlő utazás.

üdítő TISZTASÁGOT

Csak a ház elé kell kitolnod a járgányt, amit javított állapotban szépen visszatolsz a garázsba, és már aznap pattanhatsz is nyeregbe. Sem te, sem az autód nem lesz koszos.

ebben tudunk segíteni

Szezon előtti felkészítés,
éves karbantartás

N

Defektes keréknél gumicsere

N

Új kerékpár üzembe helyezése

N

Verseny előtti karbantartás

Váltóbeállítás, hajtáshoz kapcsolódó alkatrészek cseréje, hidraulikus fékek beállítása

N

Di2 rendszerű kerékpár komolyabb javítása, szoftverfrissítése

N

Bosch, Shimano és Bafang motorral működő e-bike szervizelése

Céges szerviz bringabarát munkahelyek részére

lépésről-lépésre

Így működik a bikepATIka mobil bringaszerviz szolgáltatása

1. Foglalj időpontot!

Ez kb. 2-3 percet vesz igénybe. Mindkettőnk érdeke, hogy pontosan tudjam, milyen szervizre lesz szükséged. Igyekeztem nem túl sok kérdést feltenni, de a minimális információt mindenképpen be kell kérnem.
Gondold át, hogy van-e még szervizt igénylő kerékpárod, mert 3 bringa után Budaörs 20 km-es körzetében nem számítok fel kiszállási díjat.

Ha foglalás előtt szeretnél még egyeztetni telefonon, hívj fel és átbeszéljük a kérdéseket.

2. E-mailben tovább pontosítjuk a részleteket.

Ez kiterjedhet a pontos érkezésemre, a helyszínre, további módosításokra. Ha van egyéb tudnivaló a kerékpárról, azt is finomítjuk. Szoktam bekérni fotókat a bringáról, hogy jobban lássam a részleteket. 

3. A megadott időpontban érkezem

Minden kiszállást úgy tervezek, hogy az ígért érkezési időt tudjam tartani. Sajnos ebben a szakmában is előfordul, hogy egyéb előre nem látható helyzetek miatt 1-1 javítási fázis több időbe telik, – erről azonban előre értesítelek.

Leparkolok a megadott helyre szervizautómmal, és értesítelek az érkezésemről. Ez általában az ingatlanod előtt az utcán lesz, vagy ha lehetőség van rá, beállok a kertbe. Lakás esetén szintén az utcán fogok szerelni. Ha a munkahelyedre kérted a szervizt, akkor a cég előtt tudok majd dolgozni. Ehhez viszont majd a te segítségedre lesz szükségem, hogy kijelöld a helyet.

Miután átveszem a bringákat, és elkezdem szerelni, te tovább folytathatod a teendőidet. Mivel a szervizautóban szerelek, semmilyen koszt nem hagyok magam után.

4. Amikor befejeztem a szerelést, tájékoztatlak az elvégzett munkákról

Elmagyarázom, hogy mit szereltem meg a járgányodon. Ekkor van lehetőséged arra is, hogy feltedd a kérdéseidet. Többször kitérek a helyes váltóhasználatra. Sokszor tapasztalom ugyanis, hogy nincsenek tisztában ezzel a bringások. (Erről írtam egy egész hosszú anyagot is, amit itt tudsz elolvasni ) 

Ezután kiállítom a számlát, amit elküldök az email címedre. Fizetni készpénzzel, kártyával vagy Revolout-tal tudsz.

Benevezel? Nézd meg a szervizcsomagokat
Ha e-bike-od van, itt tudod kiválasztani, amire szükséged van.

5. Szerelés után néhány héttel

Néhány héttel a szerelés után számíthatsz arra, hogy jelentkezem nálad, és érdeklődöm afelől, hogyan szuperál a bringa. Voltál-e már kipróbálni, milyen tapasztalataid vannak. Illetve ha maradt bármilyen más kérdésed, akkor tedd fel nyugodtan.

indulhatok hozzád?

Még 1x, hogy mikor tudod igazából kihasználni a mobil bringaszerviz előnyeit

R

Ha nem vagy időmilliomos: nincs időd napokat, heteket várni a szervizre, és a szállításra is sajnálod az idődet.

R

Ha nincs autód a kerékpárok szállításra.

R

Ha nem vágysz arra, hogy többször is összekoszold az autódat, ha a belsejében szétszerelve szállítod a bringát.

R

Ha több bringát szeretnél egyszerre szervizeltetni.

Ha még csak gondolkodsz

Álljon itt pár tanács tőlem

Minden indulás előtt

de legalább hetente-kéthetente ellenőrizd a gumi nyomását és szükség esetén pumpáld fel a megfelelő értékre.

Évente

csekkold a láncot, annak nyúlását és állapotát.

Esős idő után

mindenképpen, de akár használat után is érdemes azonnal megtakarítanod a kerékpárt.

miért bízz meg bennem?

Szegő Attila vagyok, 15 éve a szakmában, és több ezer megjavított kerékpárral a hátam mögött. Bringás pályafutásomat én is országútin kezdtem, majd a mountik megjelenésével stílust váltottam. Számomra a sport és a mozgás kiemelkedően fontos, akár a pontos és minőségi munkavégzés. Professzionális országúti, triatlonos, időfutam és össztelós montik versenyre felkészítését is végzem. A leglehetetlenebb problémák számomra az igazi kihívások.