gyakran ismételt kérdések

Ha maradtak még kérdéseid, itt választ kapsz rájuk.

Ha választok szervizcsomagot, hogyan tudom módosítani?

Az időpontfoglalás beérkezése után emailen vagy telefonon foglak keresni, és nem csak a pontos időpontot és helyszínt egyeztetjük le, hanem megbeszéljük a kerékpárod hibáját is. Ha véletlenül rossz szervizcsomagot választottál, meg fogjuk beszélni, hogy mire van szükséged.

Mennyi ideig tart a szervizelés?

Ez nagyon sok mindentől függ. Függ attól, hogy milyen szervizcsomagot választottál, illetve hány kerékpárt szeretnél megjavíttatni. Általában azt lehet mondani, hogy a Start alapszerviz időtartama körülbelül fél -1 óra, a Peloton közepes szervizé 1-1,5 óra, a Finish teljes szervizé 2 óra vagy még több.
Attól is függ, hogy milyen állapotban van a kerékpárod. Ha nagyon régen használtad, esetleg már rozsdás is, akkor az meghosszabbítja az időt.

Nincsen autóm, amivel elszállítsam a bringámat a szervizbe. Tudsz ebben segíteni?

Természetesen. A kerékpárodat sehova nem kell elszállítani, én fogok házhoz jönni, és még aznap készen lesz a járgány.

Szeretném igénybe venni a bikepATIka mobil bringaszerviz szolgáltatását, de sajnos nem tudok a szervizelés alatt a helyszínen lenni.

Semmi gond, az is elég, ha a kerékpárodat átadod, vagy esetleg egy szomszéd átadja. A végén vagy neked, vagy ugyanúgy a szomszédnak vissza tudom adni.

Nem tudok várni hetekig, amíg készen lesz a bringám. Van erre valami jó megoldásod?

Nem is kell várnod ennyi időt. Foglalj időpontot, utána megbeszéljük a pontos időpontot, amikor házhoz megyek. A bringád még aznap készen lesz.

Hol van a szerviz? Hova kell vinnem a kerékpáromat?

Szerencsére sehova. Nem kell kimozdulnod otthonról, hiszen a bikepATIka mobil bringaszerviz oda megy, ahová megrendeled.

Ott lehetek, miközben a bringámat javítod?

Természetesen, sőt még kérdezhetsz is szervizelés közben. Utána pedig mindent elmagyarázok.

Csak este és hétvégén van időm, hogy megszereld a kerékpáromat. Lehet erről szó?

Előfordul, hogy hétvégén vagy este megyek szerelni, kérlek, hogy az időpontfoglalásnál a megjegyzésbe írd be, hogy neked csak ezek az időpontok felelnek meg.

Hol történik a szervizelés? Kell helyet biztosítanom?

Szerencsére nem. A bikepATIka mobil bringaszerviz saját szervizautóval megy házhoz, a szervizelési munkát abban végzem el. Kertes ház esetén, ha van rá mód, az udvarban történik a szervizelés, de ez sem feltétel.

Volt már kellemetlen élményem fizetéskor. Tudni fogom előre, hogy mennyit fogok fizetni?

Igen. Időpontfoglalás után megbeszéljük, hogy melyik szervizcsomag szükséges a bringádhoz. Ha valami extra alkatrészre lesz szükség, előtte le fogjuk egyeztetni, hogy pontosan mi ez, illetve milyen költségre számíthatsz.