GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Nézz körül, lehet, hogy téged is ezek a kérdések foglalkoztatnak.

Ha választok szervizcsomagot, hogyan tudom módosítani?

Az időpontfoglalás beérkezése után telefonon foglak keresni, és nem csak a pontos időpontot és helyszínt egyeztetjük le, hanem megbeszéljük a kerékpárod hibáját is. Ha véletlenül rossz szervizcsomagot választottál, meg fogjuk beszélni, hogy mire van szükséged.

Mennyi ideig tart a szervizelés?

Ez nagyon sok mindentől függ. Függ attól, hogy milyen szervizcsomagot választottál, illetve hány kerékpárt szeretnél megjavíttatni. Általában azt lehet mondani, hogy a Start alapszerviz időtartama körülbelül fél -1 óra, a Peloton közepes szervizé 1-1,5 óra, a Finish teljes szervizé 2 óra vagy még több.
Attól is függ, hogy milyen állapotban van a kerékpárod. Ha nagyon régen használtad, esetleg már rozsdás is, akkor az meghosszabbítja az időt.

Nincsen autóm, amivel elszállítsam a bringámat a szervizbe. Tudsz ebben segíteni?

Természetesen. A kerékpárodat sehova nem kell elszállítani, én fogok házhoz jönni, és még aznap készen lesz a járgány.

Szeretném igénybe venni a bikepATIka mobil bringaszerviz szolgáltatását, de sajnos nem tudok a szervizelés alatt a helyszínen lenni.

Semmi gond, az is elég, ha a kerékpárodat átadod, vagy esetleg egy szomszéd átadja. A végén vagy neked, vagy ugyanúgy a szomszédnak vissza tudom adni.

Nem tudok várni hetekig, amíg készen lesz a bringám. Van erre valami jó megoldásod?

Nem is kell várnod ennyi időt. Foglalj időpontot, utána megbeszéljük a pontos időpontot, amikor házhoz megyek. A bringád még aznap készen lesz.

Hol van a szerviz? Hova kell vinnem a kerékpáromat?

Szerencsére sehova. Nem kell kimozdulnod otthonról, hiszen a bikepATIka mobil bringaszerviz oda megy, ahová megrendeled.

Ott lehetek, miközben a bringámat javítod?

Természetesen, sőt még kérdezhetsz is szervizelés közben. Utána pedig mindent elmagyarázok.

Csak este és hétvégén van időm, hogy megszereld a kerékpáromat. Lehet erről szó?

Igen. Sok esetben pont ilyen időszakokban megyek házhoz, mert tudom, hogy sokaknak ez segítséget jelent.

Hol történik a szervizelés? Kell helyet biztosítanom?

Szerencsére nem. A bikepATIka mobil bringaszerviz saját szervizautóval megy házhoz, a szervizelési munkát abban végzem el. Kertes ház esetén, ha van rá mód, az udvarban történik a szervizelés, de ez sem feltétel.

Volt már kellemetlen élményem fizetéskor. Tudni fogom előre, hogy mennyit fogok fizetni?

Igen. Időpontfoglalás után megbeszéljük, hogy melyik szervizcsomag szükséges a bringádhoz. Ha valami extra alkatrészre lesz szükség, előtte le fogjuk egyeztetni, hogy pontosan mi ez, illetve milyen költségre számíthatsz.

Tényleg mindent tudsz a bringádról?

Szeretsz bringázni, és tavasztól őszig sokat is használod a kerékpárod? Ha időnként úgy érzed, hogy rád férne egy kis továbbképzés kerékpár tárgyból, add meg neved és email címedet. Nem túl gyakori hírlevelemben küldök majd néhány tippet és ötletet, amivel jobban képben leszel.
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELEMRE MOST!

Elolvastam és elfogadom

Sikeresen feliratkoztál hírlevelemre.