Így tudod költséghatékonyan színesíteni a béren kívüli juttatásokat és munkatársaid elkötelezettségét növelni

Szeretnéd, ha csökkenne a munkaerővándorlás a cégben?

u

Mit szólnál ahhoz, ha a konkurencia orra elől a cégetek tudná elhappolni a jó munkaerőt, és hosszú távon meg is tudnátok őket tartani?

u

Örülnél annak, ha nem kéne folyamatosan újra meg újra a legfrissebb kollégák betanításával foglalkozni? Ezáltal céged is költséghatékonyabban működhetne?

u

Mi lenne, ha a megbeszéléseken és a folyosón mindig ugyanazokat az arcokat látnád, mert a kollégák imádnának a cégnél dolgozni?

Kutatások kimutatták, hogy…

… a fluktuáció nem az anyagi juttatás miatt olyan magas. A közösség, a munkahelyi légkör, a megbecsülés, az elégedettség mint okok, ezt jóval megelőzik.

Az anyagi juttatáson felül kínálj olyan béren kívüli juttatást, amellyel vonzóvá varázsolod potenciális munkatársaid részére a pozíciót, és hosszú távon is számíthatsz rájuk. Építs be olyan szolgáltatást a béren kívüli juttatáscsomagba, amely költséghatékonyan színesíti azt.

Ha a Ti vállalatotokra is jellemző, hogy a jó munkaerő felkutatása nagyon hosszadalmas és hosszú távra történő megtartása nagy erőfeszítést és költségeket kíván, akkor olvass tovább

J

Biztos tudod, hogy …

a mozgás endorfint, azaz boldogsághormont termel szervezetünkben. Ezáltal fittebbek, egészségesebbek, boldogabbak és motiváltabbak leszünk. Ez kihat a munkánkra is. És ezzel pont így vannak a te kollégáid is.

Támogasd …

…munkatársaidat a sportolásban, céged pedig fölözze le az ezzel járó hasznot. Munkatársaid egészségesebbek, fittebbek és szellemileg is aktívabbak lesznek… És nem utolsó sorban imádni fogják a CÉGET, AHOL DOLGOZNAK.

Talán tapasztaltad már, hogy ha sportolási lehetőségek közül is válogathatnak a munkatársak, vonzóbbá válik számukra a cég.

Ha nálatok is egyre többen járnak kerékpárral munkába, ez azért van, mert felismerték, hogy ezzel 3 legyet ütnek egy csapásra.

N

időt spórolnak

N

figyelnek az egészségükre

N

óvják a környezetüket

Mobil bringaszerviz szolgáltatásunk

…tökéletesen alkalmas arra, hogy beépítsd a munkavállalóknak nyújtott juttatási csomagba. A bikepATIka a dolgozók kerékpárjának szezon előtti felkészítését és szezonvégi szervizelését vállalja. A kollégák rajongani fognak a munkahelyükért, hogy ilyen lehetőséget kínál számukra, mert…

J
R

a bikepATIka saját szervizautójában munkaidő alatt végzi a kerékpárok szervizelését

R

A bringaszerelés nem a dolgozók értékes szabadidejéből fog elmenni

R

A szervizelésre nem kell napokat, rossz esetben heteket várni

A bikepATIka mobil bringaszerviz cégeknek nyújtott szolgáltatása olyan béren kívüli juttatás, amelynek jótékony hatása lehet a munkatársak elkötelezettségére.

J

Kérj árajánlatot még ma…

…a bikepATIka mobil céges bringaszerviz szolgáltatására, és 48 órán belül garantáltan küldjük. Ha nem tudjuk tartani a 48 órát, ajándékot viszünk a szervizelés során.

Náluk már jártunk

“Megbízható, jó szakember. A cégnél volt már nálunk 3x. 10-15 bringát átnéz egy nap alatt. Eddig mindenki elégedett volt a munkájával. Ajánlom másoknak is.”

Svéd Gábor

“Korrekt, nem kapkodó, teljesen elégedett voltam. A mobilműhely nagyon tetszett.”

Lőrincz Zoltán

“Egy élmény volt! Ritkán találkozom ilyen jó és megbízható szakemberrel!”

Schlecht Judit

“Gyors, precíz, tökéletes munka és szaktanácsadás, jövőre update!”

Geszti László

Hogyan működik a céges szerviz?

Egyeztetünk...

A bikepATIka előre leegyezteti a céggel az időpontot, a szerelésre váró kerékpárok számát és a további részleteket.

Kitelepülünk...

A mobil bringaszerviz kitelepül a cég elé, és átveszi a kerékpárokat.

Szerelünk...

A bikepATIka még aznap elvégzi a bringák kerékpáros szezon előtti felkészítését.

Elégedett munkatársak

akik hihetetlenül boldogok, hogy ezt a szolgáltatást a Ti cégetek biztosította számukra.

Milyen cégeknek ajánljuk?

A Ti cégeteknek

R

ha a munkatársak részére nyújtott juttatási csomagot még vonzóbbá szeretnétek tenni

R

ha cégetek bringabarát munkahely és sokan járnak kerékpárral dolgozni

R

ha le akarjátok körözni a versenytársakat a béren kívüli juttatás terén

R

ha cégen belül támogatjátok az egészséges életmódot

R

ha szeretnétek csökkenteni a fluktuációt és költséghatékonyabban működni

NEM a Ti cégeteknek

Q

ha kicsi a cég, és csak néhány alkalmazottja van

Q

ha nem kerékpároznak a cég dolgozói, és a jövőben sincs erre igény

Q

ha nem támogatjátok cégen belül az egészséges életmódot

Q

ha nem akartok további plusz szolgáltatást nyújtani a kollégák számára

Miért bízz meg bennem?

Szegő Attila vagyok, 15 éve a szakmában, és több ezer megjavított kerékpárral a hátam mögött. Bringás pályafutásomat én is országútin kezdtem, majd a mountik megjelenésével stílust váltottam. Számomra a sport és a mozgás kiemelkedően fontos, akár a pontos és minőségi munkavégzés. Professzionális országúti, triatlonos, időfutam és össztelós montik versenyre felkészítését is végzem. A leglehetetlenebb problémák számomra az igazi kihívások. 

u

Maradt még kérdésed?

Itt megtalálod a válaszokat.

Ha megrendeljük a bikepATIka céges kerékpárszerviz szolgáltatását, mikor tudsz jönni szerelni?

Előre le fogjuk egyeztetni az időpontot. Érdemes jó előre a dolgozók felé kommunikálni a céges bringaszerviz időpontját, hogy fel tudjanak rá készülni.

Milyen helyszínt kell biztosítanunk a szervizre?

A bringaszerviz egy teljesen felszerelt szervizautóban történik, plusz helyiséget nektek nem kell biztosítani. Természetesen a legideálisabb, ha a cég parkolójában kapunk helyet, így ez nektek is sokkal kényelmesebb megoldás. De a helyszín lehetőségeit is előre le fogjuk konkretizálni még jóval a szerviz időpontja előtt.

Mennyi időt vesz igénybe a céges kerékpárszerviz?

Ez attól függ, hogy mennyi kerékpárt kell felkészítenünk a bringás szezonra. Ha több mint 10 darabot, akkor egy új időpontot is fogunk keresni a következő szervizelésre.

Pontosan milyen munkák tartoznak a céges bringaszervizbe?

A szezon előtti átvizsgálás az alábbiakat tartalmazza: hajtáslánc ellenőrzése, tisztítása és kenése kerékpáron, fék ellenőrzése és beállítása, váltók ellenőrzése és beállítása, csapágyak ellenőrzése és további kisebb hibák javítása (nem ég a lámpa, lötyög a sárvédő, nem jó szögben áll az ülés, stb.)

Hogyan tud cégünk fizetni?

Ha az ajánlatunkat elfogadjátok, a megállapodásunk szerint vagy előre, vagy az elvégzett munka után tudtok fizetni,  készpénzben vagy átutalással.

Ha a kerékpárnak nagyobb a baja, akkor is ezeket a munkákat végzed el?

A szezon előtti átvizsgálást mindenképpen. Felmérem a további hibákat, és jelezni fogjuk a kerékpár tulajdonosának a további teendőket. Ezt plusz költség ellenében egy másik időpontban fogjuk tudni elvégezni.

 

Ők már bizalmat szavaztak a bikepATIkának

 

“Munkaidő alatt, hozzaértő kezekben gyógyulhat a bico.”

Barnák Gábor

Szuper volt az egész! Attilát a munkahelyemre rendeltem ki, pontosan érkezett, gondos munkát végzett. Hálás vagyok ezért és úgy érzem, hogy sokkal jobb lett a bicajom. Csak ajánlani tudom!”

Dávid András

“Egy speciális esetben a budapesti kerékpár szervizek nem tudtak segíteni, de ő igen! Pontos, ügyes, gyors kezű, mobil szervize nagyon jól felszerelt. Csak ajánlani tudom!”

Keszthelyi Szilárd

 

“Nagyon segítőkész, pontos, gyors és megbízható!”

Adamis Balázs

bikepATIka mobil bringaszerviz | Szegő Attila e.v. | +36 70 940 1686 – info@bikepatika.hu | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató | Cookie szabályzat