Szegő Attila bikepatikus

A Bikepatikus

Szegő Attila vagyok, a Bikepatikus. A jövőben én leszek az, aki házhoz megy, és megjavítja a bringádat, ha nincs időd szervizbe vinni, vagy a családban sok a kerékpár. Ha cégvezetőként annyira elkötelezett vagy a kerékpárral munkába járás mellett, hogy ezzel kedveznél a dolgozóidnak, szívesen megyek céghez is. A kerékpárjavítást a műhelykocsiban végzem, külön szervizhelységre nincs szükségem.
Nyáron a bringajavítás mellett kerékpáros és outdoor túrák szervezésével, míg télen sílécek szervizelésével, és képzett edzőként síoktatással foglalkozom. Itt sok infót és tippet találsz bringaszereléssel és -vásárlással kapcsolatosan!

„A sport belülről fakadó szeretete kétszer olyan fontos, mint a képességeink javítása.”

Csíkszentmihályi Mihály

… a kezdetek

Sokakhoz hasonlóan bringás pályafutásomat én is országútin kezdtem. A mountik megjelenésével azonban stílust váltottam. Számomra a sport és a mozgás kiemelkedően fontos, akár a pontos és minőségi munkavégzés. A bringáimat, motoromat már kezdetek óta magam szereltem, és talán ez volt az, amely elindított műszaki pályámon, és a technikumig meg sem álltam.
Azóta professzionális országúti, triatlonos, időfutam és össztelós montik versenyre felkészítését is végzem. A leglehetetlenebb problémák számomra az igazi kihívások.
Ezen kívül a család összes szerelhető gépeit magam javítom. Készítettem már beépíthető bútorokat és galériát is. Műhelykocsimat is magam építem és szerelem.

Szegő Attila kezdetek

…Itt érhetsz el

Mobil

+36 70 940 1686

Email cím

info@bikepatika.hu

Egyszerű kapcsolat