Szegő Attila bikepatikus
A Bikepatikus

Szegő Attila vagyok, a Bikepatikus. A jövőben én leszek az, aki házhoz megy, és megjavítja a bringádat, ha nincs időd szervizbe vinni, vagy a családban sok a kerékpár. Ha cégvezetőként annyira elkötelezett vagy a kerékpárral munkába járás mellett, hogy ezzel kedveznél a dolgozóidnak, szívesen megyek céghez is. A kerékpárjavítást a műhelykocsiban végzem, külön szervizhelységre nincs szükségem.
Nyáron a bringajavítás mellett kerékpáros és outdoor túrák szervezésével, míg télen sílécek szervizelésével, és képzett edzőként síoktatással foglalkozom. Itt sok infót találsz bringaszereléssel, -vásárlással kapcsolatosan, tippek és kisokosok Neked!

“A sport belülről fakadó szeretete kétszer olyan fontos, mint a képességeink javítása.”

Csíkszentmihályi Mihály

… a kezdetek

Mint minden valamire való kerékpáros, bringás pályafutásomat én is országútin kezdtem. A mountik megjelenésével azonban stílust váltottam. Számomra a sport és a mozgás kiemelkedően fontos, akár a pontos és minőségi munkavégzés. A bringáimat, motoromat már kezdetek óta magam szereltem, és talán ez volt az, amely elindított műszaki pályámon, és a technikumig meg sem álltam.
Azóta professzionális országúti, triatlonos, időfutam és össztelós montik versenyre felkészítését is végzem. A leglehetetlenebb problémák számomra az igazi kihívások. Persze van, amit a jó Isten sem ment meg…
Ezen kívül a család összes szerelhető gépeit magam javítom. Készítettem már beépíthető bútorokat és galériát is. Műhelykocsimat is magam építem és szerelem.

Szegő Attila kezdetek

…Itt érhetsz el

Mobil

+36 70 940 1686

Email cím

info@bikepatika.hu

6 + 11 =

No images found!
Try some other hashtag or username

Tényleg mindent tudsz a bringádról?

Szeretsz bringázni, és tavasztól őszig sokat is használod a kerékpárod? Ha időnként úgy érzed, hogy rád férne egy kis továbbképzés kerékpár tárgyból, add meg neved és email címedet. Nem túl gyakori hírlevelemben küldök majd néhány tippet és ötletet, amivel jobban képben leszel.
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELEMRE MOST!

Elolvastam és elfogadom

Sikeresen feliratkoztál hírlevelemre.