Mi minden történt az 1 év alatt a bikepATIka háza táján?

Tavaly ilyenkor Julinak támadt az ötlete, hogy vágjunk bele egy mobil bringaszerviz bizniszbe. Ez pontosan Zadar-ban történt. Ha erre a nyaralásra gondolok, mindig be fog ugrani, hogy minden itt kezdődött…

Alapos kutatómunka és számolások után a nyár nagy részében elkészült a honlap és a szervizautó. Ősszel befutottak az első megrendelések. Elsősorban a baráti körből, de nem váratott magára sokáig az első ismeretlen megrendelő sem. Néztünk is nagyokat, hogy ilyen hamar, mert bizony ő már a google-ból jött. No, nem a cégtől, hanem a keresőből.

Sok tapasztalatot szereztem ez idő alatt. Folyamatosan kerestem a határaimat, ami körvonalazódott is lassan. A weboldal egyre jobb lett, köszönhetően párom páratlan szaktudásának, lelkesedésének és kitartó munkájának. A holt időt tanulással töltöttem, és e-bringából képeztem magam tovább.

Milyen érdekes dolgokkal találkoztam eddig?

Elektromos váltóval szerelt különleges és egyedi országúti kerékpárokkal randiztam. Legjobban a Campagnolo rendszere tetszett egy Cipollini Bond kerékpáron. Szereltem különleges tandem kerékpárt a Duratec-től. Szerencsém volt egy ausztrál Malvern Star Oppy triathlonos bringához is. Ezen spéci O,symetric ovál hajtás volt.

Kipróbálhattam a Buddy bike-ot, ami igen csak jókedvre derített!

Jártam luxus dunai szállodai hajókon, ahol nem csak hagyományos, hanem elektromos kerékpárokat is gyógyítottam.

Segítettem egy nagyobb sportáruháznak prémium e-bringák beállításában és üzembe helyezésében. Ezeket rögtön el is adták, szinte a kezem alól.

Kitelepültem cégekhez, hogy rendbe szedjem a bringával dolgozni járó kerékpárosok kétkerekűit. Itt ismertem fel, hogy egy nap alatt mennyi bringát tudok megcsinálni úgy, hogy az még nem megy a minőség rovására.

Szervizautómmal részt vettem az Érd körbe rendezvényen, és a Balaton körül megrendezett Tour de Pelso kerékpáros bringaversenyen. Ez utóbbin sok kis apró, de annál különlegesebb helyzeteket és szerelni valókat kellett megoldanom percek alatt.

Időközben magamat is próbára tettem a bajai triatlon versenyen, amelyen csakis a jókedv és az élmény vezetett. Voltam családoknál és cégeknél. Javítottam bringát gyerekeknek, anyukáknak és nagypapáknak. Megfordultam szerényebb és csillogóbb helyeken is. Voltam közel és távol.

mobil bringaszerviz autó

Mindenhol a segítséget várták, ami házhoz jött és a megoldást kínálta. A működő kerékpárokon túl vidámságot és minőséget adtam. Cserébe sok helyen kaptam teát, de volt, ahol meg is ebédeltettek.
Ezek történtek velem a bikepATIka egy éves fennállása alatt. A második évnek is hasonló lelkesedéssel és nagy kíváncsisággal nézünk elébe.

Ha te is ki akarod próbálni a mobil bringaszerviz adta minőséget és kényelmet, nézd meg itt, hogy mit kínálok pontosan.

Tényleg mindent tudsz a bringádról?

Szeretsz bringázni, és tavasztól őszig sokat is használod a kerékpárod? Ha időnként úgy érzed, hogy rád férne egy kis továbbképzés kerékpár tárgyból, add meg neved és email címedet. Nem túl gyakori hírlevelemben küldök majd néhány tippet és ötletet, amivel jobban képben leszel.
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELEMRE MOST!

Elolvastam és elfogadom

Sikeresen feliratkoztál hírlevelemre.