Utolsó módosítás ideje: 2023.08.29.

Mi minden történt az 1 év alatt a bikepATIka háza táján?

Tavaly ilyenkor Julinak támadt az ötlete, hogy vágjunk bele egy mobil bringaszerviz bizniszbe. Ez pontosan Zadar-ban történt. Ha erre a nyaralásra gondolok, mindig be fog ugrani, hogy minden itt kezdődött…

Alapos kutatómunka és számolások után a nyár nagy részében elkészült a honlap és a szervizautó. Ősszel befutottak az első megrendelések. Elsősorban a baráti körből, de nem váratott magára sokáig az első ismeretlen megrendelő sem. Néztünk is nagyokat, hogy ilyen hamar, mert bizony ő már a google-ból jött. No, nem a cégtől, hanem a keresőből.

Sok tapasztalatot szereztem ez idő alatt. Folyamatosan kerestem a határaimat, ami körvonalazódott is lassan. A weboldal egyre jobb lett, köszönhetően párom páratlan szaktudásának, lelkesedésének és kitartó munkájának. A holt időt tanulással töltöttem, és e-bringából képeztem magam tovább.

Milyen érdekes dolgokkal találkoztam eddig?

Elektromos váltóval szerelt különleges és egyedi országúti kerékpárokkal randiztam. Legjobban a Campagnolo rendszere tetszett egy Cipollini Bond kerékpáron. Szereltem különleges tandem kerékpárt a Duratec-től. Szerencsém volt egy ausztrál Malvern Star Oppy triathlonos bringához is. Ezen spéci O,symetric ovál hajtás volt.

Kipróbálhattam a Buddy bike-ot, ami igen csak jókedvre derített!

Jártam luxus dunai szállodai hajókon, ahol nem csak hagyományos, hanem elektromos kerékpárokat is gyógyítottam.

Segítettem egy nagyobb sportáruháznak prémium e-bringák beállításában és üzembe helyezésében. Ezeket rögtön el is adták, szinte a kezem alól.

Kitelepültem cégekhez, hogy rendbe szedjem a bringával dolgozni járó kerékpárosok kétkerekűit. Itt ismertem fel, hogy egy nap alatt mennyi bringát tudok megcsinálni úgy, hogy az még nem megy a minőség rovására.

Szervizautómmal részt vettem az Érd körbe rendezvényen, és a Balaton körül megrendezett Tour de Pelso kerékpáros bringaversenyen. Ez utóbbin sok kis apró, de annál különlegesebb helyzeteket és szerelni valókat kellett megoldanom percek alatt.

Időközben magamat is próbára tettem a bajai triatlon versenyen, amelyen csakis a jókedv és az élmény vezetett. Voltam családoknál és cégeknél. Javítottam bringát gyerekeknek, anyukáknak és nagypapáknak. Megfordultam szerényebb és csillogóbb helyeken is. Voltam közel és távol.

mobil bringaszerviz autó

Mindenhol a segítséget várták, ami házhoz jött és a megoldást kínálta. A működő kerékpárokon túl vidámságot és minőséget adtam. Cserébe sok helyen kaptam teát, de volt, ahol meg is ebédeltettek.
Ezek történtek velem a bikepATIka egy éves fennállása alatt. A második évnek is hasonló lelkesedéssel és nagy kíváncsisággal nézünk elébe.

Ha te is ki akarod próbálni a mobil bringaszerviz adta minőséget és kényelmet, nézd meg itt, hogy mit kínálok pontosan.

Nézd meg ingyenes anyagainkat is!

ITT tudod letölteni 

Mentsd le a gépedre, hogy amikor szükséged van rá, kéznél legyen!

You have Successfully Subscribed!