A Bikepatikus

Szegő Attila vagyok, a Bikepatikus. A jövőben én leszek az, aki házhoz megy, és megjavítja a bringádat, ha nincs időd szervizbe vinni, vagy ha a családban sok a kerékpár. Ha cégvezetőként annyira elkötelezett vagy a kerékpárral munkába járás mellett, hogy ezzel kedveznél a dolgozóidnak, szívesen megyek céghez is. A kerékpárjavítást a műhelykocsiban végzem, külön szervizhelységre nincs szükségem.
Nyáron a bringajavítás mellett kerékpáros és outdoor túrák szervezésével, míg télen sílécek szervizelésével, és képzett edzőként síoktatással foglalkozom. Itt sok infót találsz bringaszereléssel, -vásárlással kapcsolatosan, tippek és kisokosok Neked!

“A sport belülről fakadó szeretete kétszer olyan fontos, mint a képességeink javítása.”

Csíkszentmihályi Mihály

… a kezdetek

Mint minden valamire való kerékpáros, bringás pályafutásomat országútin kezdtem, de a mountik megjelenésével stílust váltottam. Számomra a sport és a mozgás kiemelkedően fontos, akár a pontos és minőségi munkavégzés. A bringáimat, motoromat már kezdetek óta magam szereltem, és talán ez volt az, amely elindított műszaki pályámon, és a technikumig meg sem álltam.
Azóta professzionális országúti, triatlonos, időfutam és össztelós montik versenyre felkészítését is csinálom. A leglehetetlenebb problémák számomra az igazi kihívások. Persze van, amit a jó Isten sem ment meg…
Ezen kívül a család összes szerelhető gépeit magam javítom Készítettem már beépíthető bútorokat és galériát is. Műhelykocsimat is magam építem és szerelem.

…Itt érhetsz el

Mobil

+36 31 780 1686

Email cím

info@bikepatika.hu

4 + 13 =

  • gy nz ki egy Bosch motorral szerelt kerkpr szmtgpes diagnosztikja
  • jra munkban! bikepatika mobilbringaszerviz uniorbiketools mobilkerkprszerviz kerkprszerviz parktoolblue bikepatika uniorbiketools
  • Ki tudja legalbb mekkora oldaltvolsgot kell tartani autval egy kerkpros
  • ET s Mary Poppins
  • Akadnak mg technikai csodk! Vlt minden mennyisgben bikepatika mobilbringaszerviz mobilkerkprszerviz
  • A kerkpros vros bikepatika radstadt mobilbringaszerviz mobilkerkprszerviz bringaszerviz kerkprszerviz bikepatika
  • Ausztriban az elektromos a men! ebikepatika boschebike mobilbringaszerviz mobilebringaszerviz mobilekerkprszerviz
  • A nap kpe! Tesla mit ebike! ebikepatika mobilbringaszerviz bikepatika bringaszerviz